Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Danny Olsen, der tidligere har spillet under Glen Riddersholm er begejstret over, at det er lige netop ham, der tager over efter Morten Wieghorst.

I går var AGF-spillerne lettere chokerede oven på melding om, at Morten Wieghorst med øjeblikkelig virkning var fortid i klubben. I dag blev det så offentliggjort, at Glen Riddersholm er den nye mand i det varme sæde på Fredensvang. En nyhed, som Danny Olsen glæder sig over.

– Jeg er utroligt glad for, Glen kommer til. Han er en meget kompetent træner, og i den periode, jeg havde ham i FCM, lærte jeg utroligt meget. Jeg var i en god udvikling under ham, som måske sluttede for tidligt for mig, da han havde store aktier i, jeg blandt andet fik debut på A-landsholdet, siger Olsen til bold.dk.

Læs også: Riddersholm: Vi tager én ting af gangen

Af pressemeddelelsen, der blev udsendt søndag kl. 13 fremgår det også, at Riddersholms assistent fra tiden i FC Midtjylland, Lars Friis, følger med til AGF. Også den besked glæder Olsen.

– At Lars Friis kommer med, betyder også, at teamet bag Glen er rigtig stærkt. Friis er virkelig dygtig, var en stor del af teamet i FCM, og det er også et kæmpe aktiv for AGF, at han er kommet med. De to er virkelig et godt match, og præcis hvad klubben har brug for.

Læs også: Ny træner på plads i AGF

Riddersholm og Friis præsenteres på et pressemøde søndag kl. 15, hvor også bestyrelsesformand Lars Fournais, adm. direktør Jacob Nielsen og sportschef Jens Andersson vil deltage.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here