Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Tidligere i dag blev det meddelt, at Glen Riddersholm er manden, der skal tage over efter Morten Wieghorst. Det skrev AGF i en pressemeddelelse kl. 13. I samme meddelelse inviterede klubben til pressemøde i Ceres Park kl. 15. Her var Glen Riddersholm, bestyrelsesformand Lars Fournais, adm. direktør Jacob Nielsen, sportschef Jens Andersson og den nye assistent Lars Friis til stede.

Fournais præsenterede kort Riddersholm, hvorefter hovedpersonen, Andersson og Friis kom til orde.

Op imod 100 journalister, spillere og fans var samlet til pressemødet, hvilket siger en del om interessen for den nye træner. Noget Riddersholm også selv bemærkede:

– Jeg har ikke prøvet at sidde foran så mange mennesker før – i hvert flad ikke til et pressemøde, startede han og fortsatte:

– Jeg har søgt et sted, hvor jeg kan bidrage med at bygge noget nyt op. Det handler ikke om mig, men om det projekt, der er her. Det er et meget interessant projekt, hvor jeg kan se mig selv og være med til at præge tingene i en spændende retning.

Læs også: Danny Olsen: Præcis hvad klubben har brug for

Den nye assistent Lars Friis udtrykte glæde over, at Riddersholm og Andersson havde valgt at se hans vej.

– AGF er ikke bare en stor klub, det er en storklub. Så jeg er glad for at være her og for at Glen og Jens har peget på mig.

Ridderholm fik herefter en række spørgsmål fra de fremmødte journalister og blev selvfølgelig bedt om at forholde sig til, hvordan har har oplevet klubben udefra.

– Set fra distancen har jeg fulgt med i AGF. Og det har undret mig, man ikke har kunne få mere ud af potentialet. Det jeg kan sige er, at jeg ikke kan se noget, der skulle gøre, at det har noget på sig, at det skulle være et galehus, sagde den nye træner.

Han understregede samtidig, at han ikke er blevet lovet en række nye spillere i det kommende transfervindue. For ham handler det om at konsolidere klubben i Superligaen.

– AGF er et oprykkerhold. Der er ingen tvivl om, at vi har store ambitioner, men vi tager én ting ad gangen.

Herefter flyttede fokus og sportchefen fik stillet nogle spørgsmål, blandt andet om byens fortabte søn Morten ‘Duncan’ Rasmussen nu også er på vej til AGF. Men på det spørgsmål var svaret fra sportschefen blot:

– Det kommenterer jeg ikke på.

Læs også: Ny AGF-assistent: Det bliver en “vi-følelse”

Et af de spørgsmål mange uden for AGF har stillet sig selv siden fyringen af Wieghorst er: “Hvor lang tid har der været kontakt mellem klubben og Riddersholm?” Og det spørgsmål fik tilhørerne også svar på.

– Jeg har været i kontakt med Glen henover efteråret, men vi har talt konkret om AGF-projektet siden oktober måned.

Som afslutning blev Riddersholm spurgt ind til ambitionerne, hvortil han svarede, at han ønsker, at bringe AGF op i den bedre halvdel af Superligaen i fremtiden. Det vil sige den top 6, der skal spille om europæiske placeringer og mesterskab. I samme åndedrag understregede han dog også, at han ikke lovede medaljer.

Læs også: Ny træner på plads i AGF

Desuden fortalte Andersson, at det ikke ligger fast, hvorvidt assistent Jesper Sørensen fortsætter i klubben under den nye træner. Det har Sørensen ikke taget stilling til endnu, men Riddersholm har tidligere omtalt ham i rosende vendinger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here