Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Cheftræner Glen Riddersholm er tilfreds med det han har set i AGF indtil videre. Særligt sundhedsstabens arbejde imponerer.

Heldigvis har AGF ikke været sat tilbage af mange skader i efteråret, og det skyldes i høj grad den dygtige fysiske stab i klubben. Noget Glen Riddersholm har fået bekræftet i løbet af sine første dage som AGF-træner, hvor han også har haft tid til at tale den stab, han skal arbejde sammen med.

Efter præsentationen søndag havde Glen Riddersholm mandag mulighed for at se sit nye mandskab lidt an, da holdet var igennem en række fysiske tests inden en fortjent vinterferie. Det var dog ikke kun spillerne, der havde Riddersholms opmærksomhed. Den fysiske stab i AGF spiller naturligvis også en central rolle, når Riddersholm officielt begynder sit arbejde i det nye år.

– Jeg kender jo Thomas (fysisk træner Thomas Rostgaard Andersen, red.) fra tidligere. Vi har arbejdet sammen før, og jeg ved, hvad han står for. Når vi samler truppen i det nye år, vil den fysiske træning fylde meget i starten, og den del ved jeg, er i rigtig gode hænder hos ham, siger han til AGF.dk.

Læs også: Riddersholm: Vi tager én ting ad gangen

– Hele setuppet virker i det hele taget meget professionelt. Det er fyldt med stærke kompetencer, og der er opbygget en god kultur. Det gør, at jeg kan holde fokus på andre ting. Ja, det har levet op til mine forventninger. Selvfølgelig er der altid noget, man kan optimere, men jeg er meget tilfreds med det, jeg har set, og jeg er positivt overrasket over så systematisk og struktureret, der arbejdes. Det er en kendt sag, at en stærk sundhedsafdeling er vigtig for at opnå succes på fodboldbanen, og her er vi godt rustet i AGF med Thomas, Uffe, Klaus og Jacob, siger Glen Riddersholm.

AGF-spillernes opstart til forårssæsonen starter den 7. januar.

 

AGF-spillerne var i dag igennem en fysisk test inden den forestående vinterpause.Og den såkaldte bip-test var noget,…

Posted by AGF on Monday, 7 December 2015

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here