nummer 1 juli

I en pressemeddelelse onsdag morgen offentliggør AGF at man har ansat en ny chefscout fra foråret, en mand der ligesom Jacob Nielsen har en fortid i Randers.

AGF sagde tidligere på året farvel til Erik Larsen som chefscout.

Nu er Peter Christiansen, tidligere sportschef i Randers FC, blevet ansat som chefscout i AGF fra 1. marts 2016, meddeler AGF i dag.

AGF har søgt en kandidat, som er hårdtarbejdende, kan spotte de rigtige spillere og komme med stor viden om markeder. Det har klubben fået med ansættelse af “PC” fortæller sportschef Jens Andersson, som er glad for tilgangen

-Det er lidt af et scoop, at vi i AGF nu får glæde af hans kvaliteter. Han har lavet flere gode handler i Randers FC, og hans indsigt i og netværk til spillere, klubber og agenter vil give et markant løft til scouting-området i AGF, siger Jens Andersson i pressemeddelelsen.

Peter Christiansen var chefscout i Randers fra 2008 til 2013, hvor han blev sportschef. D. 1 december sagde han sin stilling i Randers op og har siden fået flere tilbud. Nu er valget faldet på AGF.

-Jeg er blevet præsenteret for et ambitiøst og seriøst projekt af Jens Andersson, og på baggrund af de samtaler, vi har haft, føler jeg mig klædt godt på til den rolle, AGF har tiltænkt mig. Jeg glæder mig til i tæt samarbejde med Jens(Andersson), Glen (Riddersholm) og resten af trænerstaben at være med til at finde de spillere, der i årene fremover skal tegne AGF’s hold og indfri klubbens sportslige og økonomiske målsætninger, siger Peter Christiansen, i pressemeddelelsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here