Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Det kommer næppe som den store overraskelse, at Morten Nordstrands saksepsarksmål hiver hæder hjem. Ikke desto mindre har tre medier nu valgt målet til at være det bedste.

Der var nok ikke meget tvivl om at Morten Nordstrand tegnede sig for en af sæsonens og årets bedste mål, da han saksesparkede en indlæg fra Kim Aabech i kassen til 2-2 i Parken mod FCK kort før tid  d. 23. august. Se målet her.

Målet har i flere medier været nomineret til at være blandt de bedste.

DR Sportens redaktion har valgt at rangere målet som nummer 1 på en top ti over de bedste mål i efterårssæsonen. Se hele DR’s top ti her ‘TOP 10 Nordstrands saksespark er efterårets bedste’ (Åbner i ny fane)

TV3 Sport og Ekstrabladet.dk gik sammen om at kåre ‘Årets mål i Alka Superliga 2015’, her har læserne også valgt at kåre Nordstrands mål som det bedste med næsten 40 % af stemmerne blandt de 10 nominerede kandidater.  Afstemning er blevet kogt ned til en top 3, som du kan læse her ‘Brugerne: De tre bedste superliga-mål i 2015‘ (Åbner i nyt fane)

Morten Nordstrand har ikke fået forlænget sin kontrakt, som udløber 31. december, med AGF og er derfor nu på udkig efter en ny klub.

Følg med på her på siden i morgen, når vi giver jer de 10 meste læste nyheder på AGFFAN.dk i 2015.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here