AGF + logo (diverse)

Benjamin Steenfeldt Hvidt. Nok ikke et navn mange AGF tilhængere kender, i hvert fald ikke endnu. Ikke desto mindre har den blot 15-årige spiller fået muligheden for at træne med førsteholdet.

Et ungt midtbanetalent har fået mulighed for at vise sig frem og prøve kræfter med førsteholdstræning. Benjamin Hvidt spiller til dagligt på det AGF’s U17 hold og har også fået en fod ind på U16 landsholdet.

– Jeg synes oplevelsen med at være med ”de store drenge” var fantastisk. Også fordi så kunne man mærke niveauet. Det er det, jeg har drømt om, siden jeg kom til AGF. Det er de oplevelser, man kommer til at huske tilbage på, siger Hvidt til  D’ BOLD.

Han blev taget godt i mod af “de gamle” men at træne med Jens Jønsson, Danny Olsen og alle de andre på AGF’s bedste mandskab, er naturligt nok lidt en omvæltning for den blot 15-årige midtbanespiller.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

– Niveauet var selvfølgelig rigtig højt, da det jo er nogle dygtige spillere, som godt kan finde ud at bruge bolden korrekt. Til at starte med kunne jeg godt mærke, at man lige skulle vænne sig til det, fordi det gik hurtigere og var meget fysisk. Efter hånden kunne jeg godt være med, men jeg kunne selvfølgelig mærke, at jeg skulle være mere hurtig i min tankegang, og være meget beslutsom i de ting jeg gjorde, siger Hvidt til D’bold.

Hvidt er glad for at få muligheden trods sin unge alder og skulle være blevet lovet flere chancer for at træne med førsteholdet.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here