Stephan Petersen

Stephan Petersens kontrakt med AGF udløber til sommer. Klubben er endnu ikke kommet med et tilbud om kontraktforlængelse, men det bekymrer ikke kantspilleren, som gerne vil forlænge.

I nu snart fem år har Stephan Petersen haft sin daglige gang på Fredensvang. Om et halvt år udløber hans nuværende kontrakt med AGF, men selvom han ikke har hørt fra klubben, er der ikke nogen bekymring at spore hos kantspilleren.

– Vi har ikke snakket sammen endnu, så jeg går fortsat og venter på at høre fra klubben. Jeg regner med at høre fra dem på et tidspunkt, men jeg har ikke travlt med noget, siger Stephan Petersen til bold.dk.

Den 30-årige midtbanespilleren er glad for at være i klubben og håber, at man finder en løsning.

– Jeg vil meget gerne forlænge med AGF, og det har jeg slet ikke lagt skjul på. Jeg har været i klubben mange år nu, så jeg kender alle omkring klubben, og vi er glade for at bo her i Aarhus, siger Petersen til bold.dk.

Siden Stephan Petersen kom til AGF på en fri-transfer fra FC Nordsjælland, har han spillet 180 kampe og scoret 23 mål for ‘de hvide’.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here