DFB Futsal Cup

December. Nu er tiden inde til en frygtelig og urimelig lang pause, for de mange fans der holder med AGF.

Af Heino Hamborg Gudmundsen

Agurketiden sætter ind, og foran venter nu små 3 måneders afsagn. Afsagnet fra at stå på lægterne og synge en sang om de hviie sammen med alle de andre på stadion. Afsagnet fra dagen efter en kamp, at tæske gennem nettet og aviser for at være enig eller uenig med alle, der mener at vide noget.

Tiden er inde til at finde afløb for sine abstinenser og der er efterhånden mange muligheder: Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga og måske endda også NFL. Men det er nu ikke helt det samme. Man savner og mangler stadig kicket af lægterne og festen med de andre fans.

Fair Fans Cup et alternativ
I omegnen af 20 år har danske fodbold fanklubber arrangeret et arrangement til at øge samarbejdet og samhørigheden fanklubberne imellem, og det skulle jo selvfølgelig dreje sig om fodbold. Derfor skabte de turneringen Fair Fans Cup. En turnering der skulle kåre Danmarks uofficielle bedste fanklub i indendørs fodbold.

Men ingen landsdækkende turnering, uden kvalifikationsstævner. Og det er her jeg vil hen.
De sidste 5 år, har jeg brugt muligheden for at deltage i kvalifikationsstævnet til Fair Fans Cup i Aarhus til at spille en hyggelig, omend til tider intens, omgang indendørs fodbold med andre der alle har en særlig interesse for sporten. Jeg ved godt at jeg ikke er nogen Laudrup, Flo eller Stampe. Men jeg elsker spillet med bolden og samværet med mine venner og andre med samme, bedre eller lavere niveau. Ja sidste spillede jeg i en kamp hvor mit hold var fire imod én i 30 sekunder, og kampen endte mærkværdigvis 0-0. De fleste har det sjovt sammen denne dag og det vil jeg egentlig gerne dele med jer. Så kom endelig og kig forbi Ceres Arena lørdag d. 16 januar fra kl. 10 til 17.30.

Der er fin stemning, hele 18 tilmeldte hold, 52 kampe på flere forskellige niveauer, og en masse hygge.

Der er hold, der består af fanklub-fraktioner og øl-klubber, men også de mere seriøse. Det handler alt sammen om at man skal have en god dag og snakke sammen på kryds og tværs.

Jeg glæder og håber at se jer derude.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here