Danny-Olsen-660x280

Danny Olsen vil gerne spille på den centrale midtbane, men selvom han kender Glen Riddersholm fra tiden i FC Midtjylland, så ved han godt, at han skal kæmpe for sagen.

I efteråret spillede Danny Olsen 19 kampe for AGF, langt de fleste var på den centrale midtbane. En position han også håber at spille, når forårssæsonen går i gang.

– Jeg er 30 år og er i min bedste fodboldalder. Derfor vil jeg gerne spille på den position, hvor jeg er bedst, og det er på den centrale midtbane. Det gjorde jeg i store dele af efteråret, hvor jeg havde et godt samarbejde med Kim Aabech og Daniel A. Pedersen, siger Olsen til bold.dk.

Han er sikker på at Glen Riddersholm ser ham spille på den position, men selvom han kender den nye træner fra tiden i FC Midtjylland, så ved Olsen godt, at man ikke kommer sovende til noget under Glen Riddersholms ledelse.

– Selvom jeg kender Glen, så er der ingen sikre kort på holdet. Det har jeg lært under Glen. Hvis man ikke præstere til træning og kamp, så ryger man af holdet, og derfor går jeg ind med den indstilling, at jeg skal være endnu bedre end de andre, for at jeg kan komme til at spille, siger Danny Olsen til bold.dk.

Det er blevet til 58 kampe indtil videre for Olsen i den hvide trøje, siden han kom til klubben i vinteren 2014.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here