Keyboard-lightstock_132881_medium_user_8104670 2

AGFFAN søger dygtige skribenter, der vil være en del af holdet, der holder AGF-tilhængerne opdateret på, hvad der rører sig i klubben.

Går du med en drøm om at dække AGF’s kampe fra pressepladserne og efterfølgende lave interviews med spillere og trænere i spillertunnelen? Har du fem timer om ugen, du vil bruge på at lave nyheder her til siden? Så er det dig, vi har brug for!

Efter en længere periode, hvor vores frivillige skribenter har haft meget travlt, har vi indset behovet for at udvide redaktionen, så vi stadig kan levere nyheder, kampreporter, podcast og blogs af høj kvalitet. Vi søger derfor skribenter, der kan være med til at samle alle nyheder om AGF til de mange fans, der klikker ind på siden hver dag.

AGFFAN.dk er drevet af frivillige og består hovedsagligt af journalister og journaliststuderende, men det er ikke et krav for at blivet en del af holdet. Du vil blive oplært i korrekt kildebrug og brug af sociale medier.

Er du interesseret? Skriv en kort motiveret ansøgning til kontakt@agffan.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here