kim-aabech

Fokus er ikke kun på at hente nye spillere til klubben, der skal måske også forlænges med nogle fra den nuværende trup, så AGF’s sportschef har noget at se til.

Kim Aabech har et halvt år tilbage af sin kontrakt med AGF. Han kan derfor nu forhandle med andre klubber om et skifte fra sommer. AGF’s sportschef Jens Andersson fortæller at man stadig snakker med Aabech og hans agent angående en kontraktforlængelse.

– Det er ikke kun vinterens transfervindue, jeg har i tankerne nu. Også sommerens forholder jeg mig til. Her er der flere kontrakter, der udløber. Blandt andet Kim Aabechs. Vi er i dialog, og jeg ser det stadig som en mulighed for, at han fortsætter i klubben, siger Andersson, der ikke vil ud med hvor mange forstærkninger man venter at hente i dette vindue, til BT

De øvrige spillere med kontraktudløb er Adrian ‘Piscu’ Lopez, som tidligere har meldt ud, at han gerne vil blive i klubben. Desuden udløber Jesper Lange, Daniel Christensen, Stephan Petersen og Jens Jønssons kontrakter til sommer.

Derudover er der de to lejesvende for sæsonen Josip Elez og Aleksandar Cavric, hvoraf sidstenævnte har en købsklausul.

 

Kim Aabech har spillet 53 kampe for AGF og scoret 26 mål, siden han kom til i sommeren 2014.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here