Foto: AGF
Foto: AGF

Den unge midtbanespiller, Jens Stage, har trænet fast med AGF’s førstehold de seneste måneder. Nu har AGF valgt at tilknyttet den 19-årige spiller på en 2-årig kontrakt.

Jens Stage, som skifter fra Brabrand IF, har gjort det så flot i træningerne, at sportschefen ikke var i tvivl om, at midtbanespilleren med 3 U18-landskampe på CV’et kan udvikle sig til en rigtig god spiller for AGF:

– Det føles rigtig godt, at vi har fået Jens Stage på plads. Det er en ung spiller, som i den tid, han har trænet med os, har vist, at han er i stand til at løfte sit spil. Jeg synes, han er en bedre spiller i dag, end da han startede med at træne med os i efteråret. Han har fremfor alt her i januar vist, at han kan gøre sig gældende på dette niveau. Han konkurrerer på samme vilkår som alle andre, og han vil helt sikkert være i spil til førsteholdet og meget vel også få Superliga-kampe i foråret, siger sportschef Jens Andersson til agf.dk.

Jens Stage er født og opvokset i Aarhus og har spillet i klubber som ASA, IF Lyseng og altså senest Brabrand IF i 2. division. Det er derfor en rigtig Aarhus-dreng, som AGF har skrevet kontrakt med – og hovedpersonen selv har tro på egne evner:

– Det har været et godt forløb, jeg har haft i AGF. I starten havde jeg det lidt svært med tempoet, men det er jeg kommet godt efter nu. Jeg føler helt klart, at jeg godt kan være med på dette niveau og gøre mig gældende, understreger Jens Stage.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here