(AGF) Duncan

Morten ’Duncan’ Rasmussen har ad flere omgange været rygtet til AGF. Nu er det officielt, at angriberen igen skal trække den hvide trøje over hovedet.

AGF har netop meddelt af klubben har skrevet en kontrakt frem til sommeren 2019 med Morten ’Duncan’ Rasmussen, dermed vender angriberen tilbage til den klub, som han forlod for 10 år siden. Duncans kontrakt løb egentlig til sommer, men parterne er altså nået til enighed om et skifte nu.

– Det er fantastisk at vende tilbage til AGF. Jeg har altid haft et stort ønske om at komme tilbage – også i en alder, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel. Jeg synes, jeg stadigvæk har et rigtig højt niveau, og jeg vil gerne være med til at skaffe gode resultater til AGF. Jeg ved, at der er nogle rigtig gode trænere og ledere i klubben, og det er helt klart også en af grundene til, at jeg er kommet tilbage, siger Morten Duncan Rasmussen til agf.dk.

Duncan kom til AGF som lilleputspiller fra klubben TST 79. Han blev skiftet ind til sin førsteholdsdebut da han som 17-årig, d. 12. maj 2002, blev skiftet ind ved pausen på udebane mod Lyngby, en kamp som AGF vandt 0-1 på mål af Henrik Risom kort før tid. Han scorede sit første mål i den hvide trøje i runden efter, som også var sæsonens sidste, da AGF vandt 4-0 på hjemmebane mod Silkeborg. AGF blev nummer 10 den sæson med blot tre point ned til nedrykningsstregen.

Hans sidste kamp for AGF i den omgang var et 2-1 nederlag mod AC Horsens i december 2005. I januar 2006 blev Morten Duncan solgt til Brøndby. Sidenhen gik turen til Celtic med lejeophold i Mainz 05, AaB og Sivasspor før turen gik til FC Midtjylland.

 

Kilder: AGF-statistik, superstats.dk , agf.dk og bold.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here