gfjablo

Klokken 14:00 spiller AGF sin første kamp ved ‘The Atlantic Cup’ som en del af træningsturen til Algarve i Portugal. Modstanderen er tjekkiske Jablonec. Du kan følge kamp live i tekst her.

Estadio Algarve danner rammen for AGF første kamp ved The Atlantic Cup. Som udgangspunkt kommer alle spillere i kamp i løbet af turneringen, men der vil ikke som i de forrige kampe blive skiftet et helt hold ved pausen. Glen Riddersholm regner ikke med at have en decideret idealopstilling på blokken, når træningsturen er slut.

– Jeg tror, at jeg er kommet nærmere en idealopstilling, hvor måske seks-syv pladser vil være på plads, og så vil der altid være en åben konkurrence, fordi der er nogle positioner, hvor det også kan variere fra kamp til kamp, hvem vi møder, hvilke typer, vi foretrækker, siger cheftræneren til Århus Stiftstidende.

Cheftræneren fortæller desuden at han stiller med to forskellige hold i de to første kampe, han vil gerne holde alle til ilden i tilfælde af eksempelvis skader. Startopstillingen mod Jablonec:

Lukas Fernandes

Oskar Buur – Alexander Juel Andersen – Emil Christensen – Jacob Hansen

Jens Stage – Malthe Dahl Overgaard -Kim Aabech

Stephan Petersen, Jesper Lange, Mate Vatsadze

Bænken: Thomas Hagelskjær, Adrián López, Michael Zacho, Elmar Bjarnason, Jens Jønsson, Emil Nielsen, Arfan Habibi

Her kan du følge kampen i tweets fra AGF’s egen Twitterprofil:


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here