Jens+Andersson

I nat lukkede vinterens transfervindue. Sportschef Jens Andersson mener, at AGF er kommet styrket ud.

Davit Skhirtladze, Morten Nordstrand og Ahmed Yasin er stoppet i AGF, mens Jens Stage, Niklas Backman og Morten ’Duncan’ Rasmussen er kommet til klubben. Sportschef Jens Andersson er tilfreds med udbyttet af transfervinduet.

– Jeg synes, vi er kommet styrket ud af transfervinduet. Tre spillere har forladt os, og de tre spillere, der er kommet ind, har gjort os stærkere som hold. To af spillerne – Backman og Duncan – har tydelige lederegenskaber og en stærk karakter, hvilket har været vigtigt for os at få ind på banen, siger Jens Andersson til AGF.dk og fortsætter:

– Duncan og Backman er selvfølgelig to erfarne spillere med gode lederegenskaber. Jens Stage er mere fremtidens spiller med et stort potentiale. Så der har været en god balance på de spillere, vi har hentet, udtaler sportschefen, der understreger, at de tidligt vidste, at dette transfervindue ikke ville blive det helt store.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here