HIKAGF

Da AGF og Hobro i efteråret mødtes i 8 spillerunde, endte kampen på banen med et AGF-nederlag på 1-2. Kampen fik dog et efterspil, da det kom frem, at Hobro havde gjort ulovlig brug af Adama Tamboura, som ikke havde spilletilladelse for nordjyderne i orden. Efter afvisninger i DBU-regi valgte Hobro at tage sagen til DIF, som nu har behandlet den.

Hobro appelledere DBU’s afgørelser, men det har ikke ændret på udfaldet. DIF har således afvist Hobros appel, som har været i gennem flere DBU-instanser, og de tre point fra kampen går derfor til AGF:

– DIF-idrættens Højeste Appelinstans kan afvise sager, der allerede er behandlet i to instanser. Det har appelinstansen valgt at gøre i denne sag, hvor begrundelserne i de to instanser i DBU-regi overordnet har været den samme, og hvor sagen ikke er anset for at være af principiel karakter, siger Mads Boesen, som er juridisk sekretær for DIF-idrættens Højeste Appelinstans, i en pressemeddelelse.

Sagen, som har stået på siden klubbernes møde d. 11. september, synes derfor endeligt afgjort.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here