Aabech

Der har været sagt og skrevet meget om Kim Aabech i dette transfervindue. Spillerens agent meldte allerede i efteråret ud, at Kim Aabech gerne ville forlænge sin kontrakt med AGF, men at klubben tøvede.

Der var også meget der tydede på, at Kim Aabech ville skifte til Esbjerg i vinterens transfervindue, der netop er lukket, så nu er han i AGF, ind til hans kontrakt løber ud til sommer.

– Jeg er meget glad for, at Kim Aabech er her i foråret. Jeg har haft en rigtig god snak med Kim. Jeg har respekt for alle spillere. Og Kim har om nogen fortjent, at vi behandler ham med respekt, siger Glen Riddersholm til Jyllands-Posten.

Der har været tvivl om, hvorvist Kim Aabech passer ind i klubbens nye spillestil, hvor trekanten på midten er blevet vendt, men Kim Aabech kommer ikke til at sidde på bænken, fordi han har kontraktudløb. Hvis han har noget at bidrage med, så kommer det i første række, siger Glen Riddersholm.

– Det er ikke sådan, at jeg ser på ham og siger, at der er en uafklaret sag, og han så ikke kommer til at spille for os, fordi han har kontraktudløb til sommer. Han er så dygtig en spiller, der har betydet så meget for dette hold, at han får den opmærksomhed og den feedback, han har brug for. Han er en af dem, jeg kalkulerer med.

Kim Aabech er topscorer i denne sæson med seks mål.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here