Stephan-Petersen-660x280

Det har været en lang rutsjebanetur for Stephan Petersen i hans tid i AGF. Fra en startplads og flot spil mens AGF førte Superligaen i 2009 til svingende præstationer og 1. division. Nu ser det ud til, at den hurtige fløjspiller forlader AGF.

Stephan Petersen spillede længst af alle, da AGF i den sidste træningskamp inden Superligaens start slog Hobro 2-0. Men han var kun med på et afbud, da Alexandar Cavric måtte melde afbud, og Stephan Petersen ser ikke ud til at være blandt Glen Riddersholms foretrukne, når de 11 spillere skal trækkes op ad hatten.

Derfor ser det nu ud til, at Stephan Petersen forlader AGF, når hans kontrakt udløber til sommer.

– Jeg tror ikke, jeg er i AGF efter sommer. Jeg ser efter andre muligheder, men der ligger ikke noget konkret. Men som det ser ud lige nu, så er jeg ikke i AGF efter sæsonen. Det er både klubben og mig, der har taget den beslutning, siger Stephan Petersen til Jyllands-Posten.

Kampen mod Hobro viste trods alt, at fløjspilleren ikke er langt fra holdet, men han har noget at arbejde med, hvis det skal blive til en startplads.

– Han kan være meget afgørende, men det nytter ikke, at det er i hver femte kamp. Han skal være afgørende hele tiden, og han skal lære at stille krav til sig selv. Han er en af de spillere, som har skullet tilpasse sig en ny træners tanker og ideer. Han er godt på vej, og målt på det seneste indtryk, som var kampen mod Hobro, leverede han et rigtigt godt indtryk Det var absolut med pil i den rigtige retning. Det niveau skal han vise over længere tid. For der bliver brug for Stephan Petersen, siger AGF-træner Glen Riddersholm.

Stephan Petersen har været næstlængst i klubben i den nuværende klub kun overgået af Steffen Rasmussen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here