foto til AGF

På torsdag har du chancen for at følge de sidste forberedelser hos ’De Hviie’, inden de drager mod Odense og forårets første Superliga kamp.

TV2 | ØSTJYLLAND sender torsdag morgen live fra klokken 10.15 på tv2oj.dk. Vi er med fra AGF’s træning på Ceres Park. I Aarhus får vi besøg af sportschef Jens Andersson, cheftræner Glen Riddersholm og chefredaktør for Århus Stiftstidende Jan Schouby.

– AGF står over for endnu en ny begyndelse. Nu er spørgsmålet så, hvordan truppen står rustet til forårspremieren mod OB. Vi sender live fra de sidste forberedelser på Ceres Park og giver sidste nyt truppens status. Har Glen Riddersholm sin første officielle start 11’er på plads, hvem har imponeret og hvem har skuffet? Og så vil vi selvfølgelig gerne stille en masse af de spørgsmål, som folk hjemme i stuerne sidder med inden Superligaen endelig vender tilbage, siger journalist ved TV2 | ØSTJYLLAND Kasper Skipper, der styrer debatten på dagen.

På twitter.com kan du påvirke udsendelsen ved at bruge hashtagget #tv2ojlive til at stille spørgsmål. Så hvis du har noget, du gerne vil spørge spillere eller trænere om, kan du allerede nu gå ind på Twitter og komme med dit indspark.

På Fredensvang har det været alt andet end en stille vinter. Klubben der endte efteråret på en niende plads har oprustet markant både på spillerfronten, men bestemt også på trænerbænken. Succestræneren Glen Riddersholm er blevet hentet ind, og som en af de helt store handler i transfervinduet hentede klubben Morten ’Duncan’ Rasmussen hjem til Aarhus.

I træningskampene op til forårsstart har holdet vist gode takter og har blandt andet slået det russiske storhold Lokomotiv Moskva.

Se teaser herunder:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here