OBAGF

Med mere end 350 fans fra fanklubben og Samlet for Aarhus efterlod opbakningen ikke noget at ønske i til forårspræmieren Odense.

Både den Aarhus’ hjemvendte søn Morten ’Duncan’ Rasmussen og nyindkøbet Nicklas Backman havde fået plads blandt Glen Riddersholms elleve foretrukne til forårspræmieren mod OB.

Det blev en intens start med mange nærkampe med AGF mest på bolden. Først fik Daniel A Pedersen en stor mulighed efter flot oplæg fra Duncan, men afslutningen blev for blød. Anderledes effektivt var det, da Dino Mikanovic efter 12 minutter tog et ridt op ad højreflanken. Han lagde bolden af til Danny Olsen, der sendte et flot indlæg ind i panden på Elmar Bjarnason, der kunne heade AGF på 0-1. Og så kunne jublen bryde løs hos de mange tilrejsende AGF-fans.

Blot fire minutter senere gik så galt for hjemmeholdet igen. Et hjørnespark fra højresiden fandt vej til vej til en fri Duncan, der headede lige på den debuterende Grytebrust i OB-målet. Riposten endte for fødderne af Backman, der således kunne krydre sin debut med en scoring til 0-2.

Efter en halv times sparkede Josip Elez bolden i nettet efter et fint frispark fra Daniel Christensen i højresiden, men Duncan var, korrekt, dømt offside forinden.

Effektiviteten ebbede ud af kampen den resterende del af halvlegen, og selv om AGF havde optræk til flest chancer tilfaldt den største mulighed OB. Efter et frispark hamrede Anders K bolden mod mål, men en flot parade af Steffen Rasmussen holdt værterne på 0 mål, og stillingen ved pausen var dermed 0-2 – fuldt fortjent.

Efter pausen var billedet et helt andet. Selv om AGF’erne kom lige så tændte ud til anden halvleg og pressede højt. Men det var OB, der sprudlede. Med 52 minutter på klokken fik OB et frispark i venstre side. Det blev vekslet til et hjørnespark. Bolden havnede efter klumpspil tæt under mål for fødderne af Jacobsen, der fik fumlet bolden i mål til 1-2.

Målet tog pusten fra AGF’erne og kampen tippede efterhånden over til OB’s fordel.

65 minutter spillet og så var udligningen sendt ind bag Rasmussen. OB’erne brød igennem i højre side i en situation, hvor Mikanovic følte sig snydt for et frispark. En hård, kort aflevering skråt tilbage i feltet og indskiftede Mathias Greve kunne kanonere bolden forbi en chanceløs Steffen Rasmussen i AGF-målet.

I Slutfasen bølgede spillet frem og tilbage med chancer i begge ender og flere hårde frispark, der resulterede i flere gule kort til AGF-spillerne. Efter 75 minutter var hele stadion overbevist om, at Daniel A Pedersen skulle forlade banen for sit andet gule kort, men den advarsel de fleste troede han fik i første halvleg var åbenbart ikke noteret.

I kampens sidste minut fik OB’s Jacobsen en friløber fra midt på banen, men i stedet for at afslutte selv sendt han bolden på tværs, men heldigvis for AGF var afleveringen elendig og Steffen Rasmussen og resten af holdet slap med skrækken.

Kampfakta

Resultat: 2-2 (0-2)

Mål:

0-1: 12′ Bjarnason

0-2 16′ Backman

1-2 52′ Jacobsen

2-2 65′ Greve

AGF’s startsopstillingS. Rasmussen – D. Mikanovic, N. Backman, J. Elez, D. Christensen – J. Jønsson (Aabech 86’) – A. Cavric (S. Petersen 67’), D. Olsen, D.A. Pedersen (A Juel Andersen 74’), E. Bjarnason – Duncan

Bænk: L. Fernandes, A. Juel Andersen, K. Aabech, S. Petersen, M. Vatsadze, J. Lange, M. Zacho.

Kort:

OB: Ari Skulason (80’), Mathias Greve (88’)

AGF: Josip Elez (34’) Daniel A Pedersen ( 74’), , Jens Jønsson (64’), Elmar Bjarnason (85’), Kim Aabech (89’)

Tilskuertal: 7.459

Dommer: Jens Maae

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here