Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Selvom 0-2 blev til 2-2 i anden halvleg, var Glen Riddersholm lagt fra negativ efter forårspræmieren mod OB i fredags. Han så gode takter og mod, da der for alvor kom pres på efter udligningen.

Det var en afklaret Glen Riddersholm, der mødte pressen efter 2-2-kampen i Odense. AGF-træneren havde både ros og ris til sine spillere, der særligt i første halvleg formåede at følge hans plan.

– Nu er vi i gang. Vi kom på tavlen med et point. Vi fik set i to-tredjedele af kampen, hvad vi har arbejdet med i opstraten. Vi har et klart og tydeligt udtryk, vi kom hertil med mod. Vi dominerede fuldstændigt i første halvleg. Vores eneste fejl var vel, at vi ikke førte med mere end to nul, sagde Riddersholm.

Læs også: DAP: Begge hold kunne have vundet kampen

Og den fejl kom til at koste point. For efter at være kommet fint ud efter pausen måtte AGF’erne alligevel indkassere en reducering.

– Målet til 1-2 ændrede kampen. Det er lidt utilgiveligt, at indkassere så unødvendigt en scoring. Målet til 2-2 var lige så unødvendigt. Vi tabte organisationenn. Omvendt kan man sige, at når man har ført 2-0 og der står 2-2 på tavlen, så er man for alvor presset. På det felt skal drengene have ros. De slog tilbage, de skabte store muligheder og med lidt kvalitet i afslutningerne, kunne vi have stjålet de tre point, sagde træneren og lagde vægt på at indskiftningen af Kim Aabech kort før tid var et signal om, at AGF gik efter alle tre point.

Læs også: Intens pointdeling i forårspræmieren

Og selvom han gerne havde stået med alle tre point efter kampen, så så han ikke så negativt på resultatet. For alle skal trække i arbejdstøjet, hvis AGF skal vende tilbage til den sjove halvdel af Superligaen.

– Selvom man kan stå som AGF-fan at være megaskuffet over ikke at få tre point, så tror jeg også det er meget godt, at vi ikke bliver belønnet for tidligt. Hvis kulturen skal ændres, så skal der arbejdes stenhårdt i rigtig, rigtig mange måneder. Ikke bare frem til sommerferien, men også længere frem. Det kan være min kontraktperiode ud, hvis vi skal skabe noget der er bæredygtigt. Derfor glæder jeg mig mere end jeg græder efter denne kamp, afsluttede Riddersholm.

Næste opgave for AGF er pokalkvartfinalen mod SønderjyskE på tirsdag, hvorefter mesterskabsfavoritterne FCK venter på hjemmebane på søndag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here