Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

AGF spillede sig tirsdag aften videre i DBU Pokalen efter en sejr over SønderjyskE i en kamp, hvor ‘Duncan’ indtog en hovedrolle.

Der har været meget fokus på Morten ‘Duncan’ Rasmussen efter hans hjemkomst til AGF. Indtil videre har han ikke skuffet. I fredags mod OB var han blandt de bedste hos ‘de hvide’. De gode takter forsatte i tirsdagens pokalkvartfinale mod SønderjyskE. Her steg angriberen til vejrs efter syv minutter og headede aarhusianerne i front. Og han var ikke færdig med at give det sønderjyske forsvar problemer.

Selvom SønderjyskE kom hurtig bagud, blev de ved med at klø på for at komme tilbage, men det blev ikke for alvor farligt. I stedet var ‘Duncan’ med til at gøre ondt endnu værre, da han med hovedet dirigerede en bold ind feltet, hvor en sønderjyske-spiller forsøgte at cleare bolden, men sendte den direkte ud til Elmar Bjarnason, som stod helt fri kunne gøre det til 0-2.

AGF’s defensiv stod fornuftigt og gav ikke de store chancer væk i første halvleg mod et hjemmehold, som indimellem bed fra sig på omstillinger og dødbolde.

SønderjyskE havde bolden en del i 2. halvlegs begyndelse, men udover et forsøg fra Marc Dal Hende tæt på mål, var det forsat ikke meget, de kom frem til. AGF spillede fornuftigt, og som kampen skred frem, begyndte holdet at dominere mere og mere. Således kunne Jesper Lange, som startede inde i stedet for en skadet Danny Olsen på midtbanen, prikke bolden  over stregen til 3-0, og så var det opgør lukket helt og aldeles.

Sneen dalede, ‘de hvide’ vandt, og med sejren er AGF i sin første pokalsemifinale i 20 år.

Søndag aften gælder det FCK, når der atter er superligabold på menuen for Glen Riddersholms mandskab.

Kampfakta

0-3 (0-2)

Mål:

0-1 Morten ‘Duncan’ Rasmussen (8′)

0-2 Elmar Bjarnason (23′)

0-3 Jesper Lange (72′)

Advarsler:

SønderjyskE – Nicolaj Madsen (42′)

AGF – Elmar Bjarnason (58′), Daniel Christensen(77′)

Opstilling AGF:

Steffen Rasmussen – Dino Mikanovic, Josip Elez(A. Juel Andersen 74′),  Niklas Backman, Daniel Christensen – Jens Jønsson – Elmar Bjarnason, Daniel A. Pedersen, Jesper Lange, Aleksandar Cavric(S. Petersen 62′) – Morten ‘Duncan’ Rasmussen(K. Aabech 79′).

Tilskuertal: 2785

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here