Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Cheftræner Glen Riddersholm er helt klar i spyttet, når han taler om søndagens kamp imod mesterskabsfavoritterne fra FC København. AGF har fået en fin start på den sidste halvdel af sæsonen, hvor 2-2 i forårspræmieren på udebane mod OB, blev efterfulgt af en overbevisende 3-0-sejr i Haderslev i pokalkvartfinalen i tirsdags.

– Vi vil ikke ligge under for tabellens placering. Vi har en stærk tro på vores egne evner som hold og vil gå ind til kampen med samme indstilling, som vi gjorde i det første opgør mod OB. Det er altid nemt at stå og sige med ord, men jeg synes, at vi i forårets første to kampe har vist, at der er handling bag, siger Riddersholm til Aarhus Stiftstidende.

Og selv om FC København ligger på en klar førsteplads, så har AGF-træneren en plan klar til årets første kamp på Ceres Park.

– Vi har været gode til at forsvare vores eget mål og ikke give alt for mange chancer væk. Det handler dog ikke kun om, at vi skal dæmme op for FC København. Vi skal sætte os selv i scene og tage initiativ i kampen. Udnytte de fordele, som vi har brugt i de første kampe.

– Vi skal gerne være direkte i vores spil, angribe over backs og få slået vores indlæg, så vi kan udnytte vores styrke i luftrummet, forklarer han.

Til søndagens kamp er Elmar Bjarnason, der åbnede sin AGF-målkonto mod OB og fulgte op med en scoring mod SønderjyskE, og Josip Elez i karantæne. Danny Olsen var ikke i stand til at træne med resten af holdet fredag og beskriver sig selv som “yderst tvivlsom” til søndagens brag. Dermed vil der blive store ændringer i Glen Riddersholms start-11’er.

Hjemmekampen mod FCK spilles søndag d. 6. marts med kick off kl. 18.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here