Stephan-Petersen-660x280

AGF er ramt af to karantæner til morgendagens kamp imod FC København, men Stephan Petersen er klar til at tage over og give sig fuldt ud, når Ceres Park danner rammen om årets første hjemmekamp.

30-årige Stephan Petersen er klar til at tørne ud for AGF blandt de 11 startende, når FC København kommer på besøg på Ceres Park i morgen. Med karantæne til Elmar Bjarnason og Josip Elez er AGF-træner Glen Riddersholm tvunget til at lave ændringer, og det betyder efter al sandsynlighed, at Petersen er med fra start.

Han er startet på bænken i kampene mod OB og SønderjyskE, men er kommet på banen i begge opgør, så han har fået minutter i benene. Han fremhæver årets første hjemmekamp er noget særligt.

– Man er altid lidt spændt, når det er første kamp på egen bane. Hvor mange kommer der? Det er lidt heldigt, at jeg får lov til at være med i den første, som vi har på egen bane i 2016. Det er et skulderklap at få lov til at starte inde og så handler det bare om, at jeg skal ind og gøre alt for holdet, siger kantspilleren til Aarhus Stiftstidende.

Læs også: Optakt: AGF vs. FCK

Stephan Petersen undervurderer ikke mesterskabsaspiranterne fra København, men han mener, at AGF’erne kan være med – ikke mindst på fysikken.

– Vi er bomstærke rent fysisk. Søndag kommer vi til at stå overfor et andet meget fysisk hold, så det bliver interessant at se, hvordan vi står i forhold til dem. Jeg synes, at vi virker stærke. Alle mand er i tip top form og det bliver en krig, ligesom det har været i de to første kampe, siger Petersen.

Selv om Petersen spiller fra start mod FCK, føler han sig ikke sikker på, at starte igen i næste uge, når modstanderen hedder Esbjerg. Men han ved, hvad der skal til, hvis der skal ændres på det.

Læs også: Solbakken: AGF spiller direkte og aggressivt

– Jeg vil spille hver gang. Derfor skal jeg også ind og give en masse til holdet. Det er vigtigt, at vi alle har den holdning, slutter han.

Kampen mod FC København fløjtes op i morgen kl. 18.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here