Spiller (diverse)

FC Købenavn-træner Ståle Solbakken ser tydelige ændringer i AGF’s spil efter Glen Riddersholms ankomst.

Når AGF i morgen tager imod FC København på Ceres Park, er det først møde mellem Glen Riddersholm og Ståle Solbakken siden sidste sæson, hvor Riddersholm førte FC Midtjylland til mesterskabet. De to har være i flere meget underholdende TV-dueller, og en sejr på banen betyder naturligvis meget for den efterfølgende håneret. FCK-træneren gør derfor, hvad han kan for ikke at undervurdere AGF op til kampen, som han har fulgt i forårets første kampe.

– Det ser fornuftigt ud for AGF. Jeg har set begge deres kampe, og de har spillet meget anderledes end under Morten (Wieghorst, red.). De spiller direkte og aggressivt. De spiller på andenbolden og med mange flere, der løber i længderetningen, siger Ståle Solbakken til BT.

Traditionelt set spiller AGF og FCK meget tætte kampe på trods af, at de har holdt til i forskellige ender af tabellen, og FCK-træneren har sikkert ikke glemt, hvordan AGF fik 2-2 med fra Parken i august, efter Morten Nordstrands fantastiske saksespark.

Selv om favoritværdigheden unægteligt ligger hos FCK, så forsøger Solbakken allerede nu at komme med forklaringer på, hvad der svækker FCK op til kampen – til trods for, at både AGF og FCK har spillet to kampe, og at FCK i modsætning til AGF er helt uden karantæner.

– Vi spiller den tredje kamp på en uge, hvor du har få hviledage imellem, og vi har en lang bustur mere. Det mentale aspekt er også vigtigt. At du skal sætte dig op til endnu en kamp og så mod AGF, der har første hjemmekamp i Aarhus i foråret.

Årets første hjemmekamp spilles på Ceres Park søndag kl. 18.

LÆS: Optakt: AGF vs. FCK

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here