dannyolsen_gettyimages

AGF havde søndag aften besøg af FCK i årets første hjemmekamp. Det blev en intens affære som endte med pointdeling, selvom AGF var i overtal det meste af kampen.

FCK’s fans sørgede for, at kampen startede i røg og damp, bogstavelig talt. Efter et kvarter kom der for alvor tænding på banen, da Mathias Zanka Jørgensen hev nødbremsen overfor Daniel Christensen, hvilket blev takseret til et direkte rødt kort. Det efterfølgende frispark sneg sig tæt forbi stolpen.

I forbindelse med udvisningen hev FCK Kasper Kusk for at erstatte ham med Antonsson. Men selvom holdet for hovedstaden da måtte undvære en af sine offensive kræfter, så skabte de flest chancer. En af dem stod Santander for, da han i fri position sparkede bolden i sidenettet. AGF’s største chance i 1. halvleg stod der Duncan på. Men angriberen, der spillede sin første kamp på Ceres Park efter sin hjemkomst, kunne ikke få prikket forbi en fremadstormende Robin Olsen i københavnernes mål.

Hvor  københavnerne dominerede første halvleg, var bøtten vendt i 2. halvleg, hvor AGF havde flere gode chancer og sad på spillet. Ti minutter inde i anden halvleg, vaklede det i FCK’s forsvar, der ikke fik clearet bolden. Stephan Petersen var på dupperne og dirigerede bolden skråt bagud, hvor Duncan kom i mod, men kunne ikke få  afsluttet ordenligt.

Mål kom der ingen af, så AGF og FCK kunne gå fra banen med ét point hver.

Kampfakta

Resultat, AGF vs. FCK: – (0-0)

Mål:

Advarsler:

FCK – Andreas Cornelius(51′)

AGF – Daniel A. Pedersen (79′)

Udvisning:

FCK – Mathias Zanka Jørgenen(15′)

Opstilling: Rasmussen – Mikanovic, Backman, Juel Andersen, Khodzhaniazov(Cavric 46′) – Pedersen – Petersen, Olsen(Aabech 55′), Lange(Vatsadze 79′), Christensen – Duncan.

Tilskuertal: 9.225

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here