Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

For tredje kamp i træk optrådte Kim Aabech i rollen som indskifter for AGF. Noget der kun skete meget få gange under Morten Wieghorst – simpelthen fordi Aabech altid startede inde. Under Glen Riddersholm er situationen en anden, men Aabech er ikke afvisende over for en forlængelse af den kontrakt, der udløber om nogle måneder.

Sagaen om AGF-topscorer Kim Aabech og en eventuel kontraktforlængelse fortsatte søndag aften og gør det sikkert lidt endnu. Efter kampen mod FC København var det offensive es i hvert fald forholdsvis klar i spyttet.

– Min AGF-kontrakt udløber jo i juni. Men som udgangspunkt vil jeg gerne blive, sagde han til BT.

Læs også: Backman blodtud: Der skal mere til, at jeg går ud

Kim Aabech fik 35 minutter på banen for AGF, da holdet spillede 0-0 med FC Københavns ti mand. Han kom på banen i stedet for Danny Olsen, der ikke kunne holde en mindre skade varm i pausen og derfor måtte lade sig udskifte. Forholdene var dog ikke lige efter Aabechs hoved, og derfor kunne han også godt forstå AGF-træner Glen Riddersholms disposition.

– Det var en regntung bane, som kampen blev afviklet på. Det passede mig skidt. Så jeg accepterer, at jeg ikke var med i startopstillingen, forklarede Aabech.

Læs også: Søg eller benyt piletasterne op og ned til at vælge et element. Riddersholm: Der er noget at arbejde på

Sportschef Jens Andersson ønskede ikke at drøfte Kim Aabechs situation med pressen, men forklarede over for BT, at det ikke en en hemmelighed, at der ikke er aktive forhandlinger mellem topscoreren og AGF lige nu.

Så selv om der lød “Kiiiim Aabech, aldrig må du rejse væk!” fra Speakers Corner, da han kom på banen, så kan det blive virkelighed allerede om tre måneder.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here