Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

AGF-træner Glen Riddersholm var tvunget til at foretage flere ændringer i startopstillingen i søndagens kamp mod FC København. Blandt de nye ansigter i start-11’eren var Alexander Juel Andersen, der var tilfreds med sin egen indsats mod ligaens førerhold.

AGF-spillerne har trukket adskillige advarsler til sig – 40 for at være præcis. Det kommer naturligvis til udtryk i mange karantænedage. Faktisk er det kun Hobro, der spiller mere bisset end AGF, og til sammenligning har FC København blot trukket 21 gule kort i sæsonens første 20 kampe.

Og netop en karantæne til stopper Josip Elez gav Alexander Juel Andersen plads i det centrale forsvar mod FCK i søndags. Han har ikke stået forest i køen til en startplads i opstarten under Glen Riddersholm, og derfor var opgøret mod titelaspiranterne fra København en gylden mulighed for at vise sig frem for den tidligere Horsens-spiller.

Læs også: Riddersholm: Der er noget at arbejde på

– Et eller andet sted skal vi have kredit for at holde dem væk, for de har virkelig gode angribere. Dette her var måske min chance her i foråret. Jeg synes, jeg greb muligheden. Det er ikke min plads, den i midterforsvaret, men jeg synes, det gik rigtig godt, og den største test herhjemme er jo mod FC København, siger Alexander Juel Andersen til Jyllands-Posten.

Samtidig ærgrer han sig dog over, at AGF ikke formåede at udnytte at være i overtal i mere end 75 minutter, og han erkender over for avis, at AGF ikke “havde det store,” når det kom til målchancer.

Læs også: Aabech vil gerne blive i AGF

Glen Riddersholm glædede sig efter kampen over, at han havde set flotte indhop fra de spillere, der ikke indtil nu har været blandt hans 11 foretrukne. Stephan Petersen, Kim Aabech og Alexander Juel Andersen leverede alle fine indsatser, og det betød meget for AGF-træneren.

– Alle bød sig til mod FC København. Jeg håber, at det er en belønning for, at alle spillere har fået de samme betingelser at træne under, alle har arbejdet ud fra det samme. Spillerne ved, hvad de skal, når de kommer på banen, og de er mentalt klar på, at det gælder om at give til holdet. Vi har mange karantæner, der lurer, og derfor ved vi, at alle kommer i spil i dette forår, sagde han til avisen.

På fredag står den på bundkamp mellem Esbjerg og AGF – henholdsvis Superligaens nummer 11 og 10. Her bliver det spændende at se, om FCK-kampen har ændret Riddersholms syn på truppen. Under alle omstændigheder er Daniel A Pedersen ikke med, da det nu er blevet hans tur til at afsone en karantænedag.

Kampen mod Esbjerg spilles fredag d. 11. marts kl. 18 på Blue Water Arena og vises på TV3 Sport 1. Fanklubben sender en bus afsted – læs mere her. Det samme gør Samlet for Aarhus – læs mere her.

En optakt til kampen følger her på AGFFAN.dk, når truppen er udtaget.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here