EFBAGF

AGF-træner Glen Riddersholm skal på grund af skader og karantæne tænke i alternativer på midtbanen, når han sammensætter den endelige startopstilling til fredagens kamp mod Esbjerg.

Allerede nu står det klart at Daniel A. Pedersen ikke stiller til start i bundopgøret på fredag på grund af det gule kort han modtog efter 79 minutter af søndagens kamp mod FCK.

Samtidig er der fortsat tvivl om både Jens Jønsson og Danny Olsens muligheder for at komme i kamp. Førstnævnte var slet ikke i truppen i weekenden, da han fortsat døjer med en ledskade i lænden og bækkenet, mens Danny Olsen lod sig udskifte efter ti minutter af anden halvleg med en lægskade.

AGF-træner Glen Riddersholm ser dog fortsat positivt frem mod fredagens opgør i det vestjyske. – Skader giver udfordringer, men omvendt har det været dejligt for mig at se, at selv om vi rokerer på adskillige positioner mod FCK, så leverer vi stadig en solid holdpræstation. Det skal vi arbejde videre på, så karantæner ikke bliver et problem udtaler han til Århus Stiftstidende.

Melder både Jens Jønsson og Danny Olsen fra, forventes det at Jesper Lange vikarierer på midtbanen sammen med Elmar Bjarnason.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here