Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Glen Riddersholms AGF måtte her til aften tage fra Blue Water Arena i Esbjerg med et 2-1 nederlag.

AGF var mest på bolden i første halvleg, men det var Esbjerg, som havde mest at være tilfredse med, da dommeren fløjtede til pause. Esbjergensernes Ronnie Schwartz kom efter små tyve minutter frem til en god mulighed tæt ved mål. Jens Jønsson forsøgte at blokere, men det lykkedes ikke. I stedet snød bolden Steffen Rasmussen, og så kunne Nikolaj Hagelskjær let sende bolden i et frit mål.

I anden halvlegs første minutter var AGF farlige. Allerede efter tre minutter havde de haft ligeså mange forsøg som i hele første halvleg. Men så fik de hvide, i mintgrøn, en kold klud i hovedet. En skidt clearing fra Aabech endte hos Magnus Lekven, der tog et par træk og hamrede bolden i mål fra distancen.

Emil Nielsen kom på banen til sin første AGF kamp og skulle ikke bruge langt tid på at gøre sig bemærket. Aleksandar Cavric lagde bolden bagud i feltet, hvor Nielsen kom til og scorede med tyve minutter igen. Aarhusianerne pressede på og i de sidste monutter stod den på ren overlevelse for Esbjerg. Flere mål kom der dog ikke, og AGF taber dermed sin første kamp under Glen Riddersholm.

Kampfakta:

Resultat:

2-1 (1-0)

1-0: Nikolaj Hagelskjær 18′

2-0: Magnus Lekven 49′

2-1: Emil Nielsen 70′

Opstilling:

Rasmussen – Juel Andersen, Backman, Elez, Christensen – Jønsson – Petersen(Nielsen 66′) Bjarnason, Lange(Aabech 46′), Cavric(79′) – ‘Duncan’.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here