Daniel A. Pedersen

På fredag drager AGF’s mandskab op nordpå, hvor de gæster Nordjyske Arena. Daniel A. Pedersen har respekt for AaB, men mener samtidigt, at AGF har gode muligheder.

Sidst AGF og AaB mødte hinanden, var i efteråret til en tæt og spændende kamp, der endte 3-2 til nordjyderne. På fredag står de to hold over for hinanden igen, og midtbanespiller Daniel A. Pedersen mener, at AaB har et godt hold med gode spillere.

– De er et rigtig godt hold og det har de været i mange sæsoner nu. De har nogle dygtige spillere. Både af de ældre og nogle unge talenter, der er på vej frem. De har spillet sammen i mange år og har et fint spilkoncept, hvor alle mand er gode på bolden, siger Daniel A. Pedersen, stadigvæk øjner gode muligheder for århusianerne, til stiften.dk.

– Men det ligger også godt til os at modstanderen gerne vil lidt frem ad banen, så der kommer nogle rum at løbe og spille i. I efteråret viste vi også, at når modstanderen gerne vil frem, så kan vi finde rummene. Så de skal være gode til at løbe tilbage, hvis de skal holde os fra at score, siger han.

Opgøret bliver fløjtet i gang på fredag d. 18/3 kl. 18:00 og vises på TV3 Sport 1

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here