SJEAGF

I sidste runde blev det skuffende kun til uafgjort for AGF mod Hobro. Lørdag skal ‘de hvide’ forsøge at hive sig op igen mod sæsonsens overraskelse fra SønderjyskE.

SønderjyskE

SønderjyskE har haft en forrygende sæson i ligaen og ligger før fredagens opgør mellem Viborg og FC Midtjylland på tredjepladsen. I sidste uge var holdet ude i et regulært topopgør mod FCK.  Sønderjyderne kom bagud kort før pause på et langskudsdrøn fra københavnernes Benjamin Verbic. Lørdagens modstander var heller ikke uden chancer og fik da også bolden i nettet, men dommeren fløjtede frispark til københavnernes målmand Robin Olsen.

Form: T-V-U-V-U

Topscorer: Johan Absalonsen, 10 mål.

AGF

Med et Hobro hold på randen til at slå rekorden for den længste scoringstørke nogensinde i Superligaen, var der gode odds for, at AGF skulle få den første sejr i Superligaen under Glen Riddersholm. Det så da også godt ud, da Danny Olsen fem minutter før pausen modtog bolden på kanten og fladt afsluttede i det korte hjørne. Hobro slog den føromtalte rekord efter 54 minutter, men de hvide formåede ikke at holde buret rent. Da stadionuret havde rundet 75 minutter, hamrede den tidligere AGF-spiller Kasper Povlsen bolden i nettaget fra kanten af feltet efter et hjørnespark.

Form: U-U-T-U-U

Topscorer: Kim Aabech, 6 mål.

Flest assisst: Danny Olsen, 7.

Indbyrdes opgør

Senest de to hold mødtes var i pokalturneringens kvartfinale tidligere på året. Her var AGF mere eller mindre suveræne og vandt 3-0 på mål af Duncan, Bjarnason og Lange.

Lørdagens opgør er det tredje indbyrdes opgør mellem holdene i denne sæson. Det første opgør vandt SønderjyskE med 2-1 i Aarhus, hvor gæsternes Jeppe Simonsen afgjorde kampen 4 minutter før tid.

AGF seneste sejr i ligaen mod sønderjyderne kom i hus d. 1. marts 2014, hvor Jens Jønsson i overtiden sparkede tre point hjem til Aarhus i et forår, hvor der ellers ikke var mange andre lyspunkter.

De to hold har mødt hinanden 23 gange i landets bedste række. Begge hold har vundet otte gange, mens syv opgør er endt uafgjort.

 

Truppen

Målmænd: Steffen Rasmussen og Lukas Fernandes.

Forsvar: Dino Mikanovic, Niklas Backman, Daniel Christensen, Josip Elez, Adrian Lopez og Dzhamaldin Khodzhaniazov.

Midtbane: Stephan Petersen, Danny Olsen, Kim Aabech, Jens Stage, Emil Nielsen, Jens Jønsson og Elmar Bjarnason.

Angreb: Morten Duncan, Jesper Lange og Mate Vatsadze.

 

Karantæne: Alexander Juel Andersen og Aleksandar Cavric.

Skader: Daniel A. Pedersen (lyskeproblemer)

Mulig startopstilling

Steffen Rasmussen

Dino Mikanovic – Niklas Backman – Josip Elez – Dahamaldin Khodzhaniazov

Jens Jønsson

Stephan Petersen – Danny Olsen – Elmar Bjarnason – Daniel Christensen

Morten Duncan

Kampfakta

Kampstart: 16:00

Spillested: Sydbank Park

TV: TV3 Sport 1

Dommer: Dennis Mogensen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here