AaBAGF

AaB

Efter en halvsløj start på forårssæsonen med bare et point i de første tre kampe, har Lars Søndersgaards tropper efterhånden genfundet vejen til netmaskerne og er uden nederlag siden 13. marts. De seneste fire kampe har nordjyderne en målscore på 9-2 og ligger pt. på andenpladsen i Alka Superligaen. Senest vandt man uden problemer 2-0 ude over Hobro i en kamp, hvor det kommende nordjyske stjernefrø, Nicolaj Thomsen, blev dobbelt målscorer. I pokalkvartfinalen udraderede man 1.divisions-profferne fra FC Roskilde 0-4 i festivalbyen.

Form: T-U-V-V-V

Topscorer: Lukas Spalvis, 16 mål

AGF

Ligesom AaB er også AGF ubesejret siden starten af marts, men Glen Ridderholms tropper er også fortsat uden sejr i forårets kampe. I lørdags blev det til endnu en uafgjort og nok engang skulle man helt ind i overtiden, før Jesper Lange dukkede op og med en velplaceret halvflugter sikrede 2-2 og det ene point. Glen Riddersholm kan glæde sig over igen at have både Daniel A. Pedersen, Alexander Juel Andersen og Alexandar Cavric til rådighed og råder derfor over en stort set komplet og fejlfri trup.

Form: U-T-U-U-U

Topscorer: Kim Aabech, 6 mål

Indbyrdes opgør

De to jyske giganter har haft nogle intense og ganske målrige kampe i løbet af sæsonen 2015/16. 15. august blev det en 2-3 sejr til nordjyderne på Ceres Park, mens seneste kamp i Aalborg tydeligst vil blive huske for Steffen Rasmussens første scoring i AGF-trøjen, da han dybt inde i overtiden gjorde det til 2-2 og  samtidig efterlod Peter Graulund i en tilstand af granatchok i kommentatorboksen.

Truppen

Målmænd: 1. Steffen Rasmussen, 23. Lukas Fernandes

Forsvar:2. Dino Mikanovic, 3. Niklas Backman, 5. Alexander Juel Andersen,
6. Daniel Christensen, 18. Josip Elez, 25. Adrián López, 28. Dzhamaldin Khodzhaniiazov

Midtbane: 4. Daniel A. Pedersen, 7. Stephan Petersen, 8. Aleksandar Cavric, 9. Danny Olsen, 10. Kim Aabech, 14. Jens Stage, 15. Emil Nielsen, 16. Jens Jønsson, 20. Elmar Bjarnason

Angreb: 11. Jesper Lange, 13. Morten ‘Duncan’ Rasmussen, 21. Mate Vatsadze

Mulig startopstilling

Steffen Rasmussen

Dino Mikanovic – Niklas Backman – Josip Elez – Daniel Christensen

Jens Jønsson

Elmar Bjarnasson – Daniel A Pedersen – Danny Olsen – Aleksandar Cavric

Morten Duncan

Kampinfo

Kampen fløjtes i gang 18.00 på Nordjyske Arena og vises på 3+. Det er dommer Jørgen Daugbjerg, der styrer fløjten i aftenens pokalsemifinale.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here