AGF - AaB (pokalsemi tilskuere på banen)
Det var tyve års ophobning af knuste drømme, forventninger, nedrykninger og nu glæde, der fik dele af AGF’s fans til at storme ind på banen, da Elmar Bjarnason reelt sikrede pladsen i pokalfinalen med kort tid tilbage af kampen mod AaB.

Det er den forklaring, der er kommet fra hele AGF’s sportslige ledelse fra cheftræner Glen Riddersholm, til direktør Jacob Nielsen og bestyrelsesformand Lars Fournais.

Det undskylder selvfølgelig ikke, at nogle fans vælger at bryde reglerne, men det gør det en smule mere forståeligt, og en hurtig reaktion fra især AGF-spillerne sikrede, at tilskuerne hurtigt var tilbage på tribunerne. Men sagen får naturligvis en konsekvens for klubben, der kan se frem til mindst en bødestraf.

– Det her er selvfølgelig også en sag, som vi kommer til at kigge på, når dommeren har indgivet sin rapport om kampen, siger formanden for DBU’s disciplinærudvalg, Jens Hjortskov, til TV2 Sport.

– Mig bekendt har vi ikke tidligere haft en tilsvarende episode, der kan danne præcedens for en afgørelse, så vi ser på den som sin helt egen sag, siger Jens Hjortskov.

Der har dog været en anden sag i dansk pokalfodbold, hvor tilskuerne ikke kunne blive på deres pladser. I 2012 stormede Brøndbys tilhængere også på banen efter en pokalsejr over rivalerne fra FC København. I det tilfælde blev Brøndby straffet med en bøde og to hjemmekampe uden tilskuere.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here