jens jønsson 2015
Der er langt mellem succeserne i AGF de seneste to årtier, men nu står klubben med en gylden mulighed for at tage det første trofæ i meget lang tid, når der skal spilles pokalfinale i Parken Kristi Himmelfartsdag. AGF møder de formentligt kommende danske mestre fra FC København, der ser stærke ud i øjeblikket, men AGF skal spilles chancen.

– Vi skal ikke være tilfredse med at komme som turister til Parken. Vi kommer for at vinde. Det bliver sindssygt spændende. Det er den største kamp i 20 år for klubben. FC København er nummer et i ligaen, og de har vel en bænk, der ville spille fast hos de fleste klubber. Det er en åben kamp, det er en finale og vi får masser af opbakning derovre. Det bliver fantastisk, sagde Jens Jønsson til Jyllands-Posten efter kampen.

Han kunne fra nærmeste hold se, en stor flok af de stemningsskabende fans løbe på banen efter målet til 2-2

– Det var fantastisk at se fansene i dag, deres passion, at de var der for os, og så er det fantastisk at betale tilbage med en tur til Parken. Man må ikke løbe ind på banen. Sådan er reglerne, men reglerne må lige gradbøjes en gang imellem, sagde han grinende til JP.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here