Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Det blev mindst lige så dramatisk som ventet, da AGF var på besøg i Brøndby søndag aften. Efter 2-1-nederlaget var der dog alligevel ros fra Glen Riddersholm til AGF-holdet, der kæmpede 10 mod 11 i størstedelen af kampen.

Cheftræner Glen Riddersholm var tilfreds med indsatsen i dramaet mod Brøndby, der dog ikke kastede point af sig. Endnu engang blev en føring sat over styr, men træneren hæftede sig mere ved den disciplin holdet udviste efter at være blevet reduceret til 10 mand efter blot 24 minutter.

– Vi får en god start. Vi kommer friskt ud til kampen. Det er tydeligt at mærke, at Brøndby ikke er helt i balance og ikke er helt rolige, og det synes jeg fortsætter i løbet af kampen. Jeg må rose mit hold for at spille en meget disciplineret anden halvleg, hvor vi bliver straffet grusomt igen. Skæbnen er lidt hård ved os for tiden synes jeg, sagde Riddersholm og fortsatte:

– Vi får jo et klart frispark som dommeren ser, men giver så en fordel. Det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med. 10 mod 11 vil man gerne have et frispark på kanten af feltet, når vi lige har scoret på en standard. I samme angreb ryger bolden op, og de scorer til 1-1 på et skud, der bliver rettet af og er på vej ud af stadion, og så rammer den en og går i mål. Det gør selvfølgelig ondt.

Læs også: Aabech: Følte vi havde overtaget ind til udvisningen

Især anden halvleg var tegn på, at holdet er modnet, mente Riddersholm.

– Vi spiller den mest modne halvleg i min tid i AGF. 10 mod 11 i anden halvleg, og en enkelt gang, hvor vi forsøger at gøre det klogt på sidelinjen og holde på bolden, der taber vi den. Den ryger på stolpen og ud til en angriber, hvor den rammer Staff på panden, men ikke nok til, at den ændrer retning. Det er jo drønærgerlig, og jeg ærgrer mig allermest på drengenes vegne, for jeg de havde fortjent at få et point med herfra i dag.

Og til trods for, at han Riddersholm stadig har sin første AGF-sejr i Superligaregi til gode, så fylder det positive mere end det negative, når han skal vurdere indsatsen i sin første 11 kampe som AGF-træner.

Læs også: Dramatisk AGF-nederlag i Brøndby

– Jeg ser med positive øjne på foråret. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke har vundet endnu, men jeg kan se, at de præstationer, holdet leverer generelt set, der er der selvfølgelig plads til forbedringer, men der er også fremskridt. Det synes jeg også, at anden halvleg viser rent modenhedsmæssigt. Vi er mere i balance. Vi viser et mod og går op i et højt pres i flere perioder. Selvfølgelig vil vi gerne vinde, men jeg synes også, at drengene har leveret præstationer, der var til at vinde. Men det er vores lod. Der må være en dybere årsag til, at vi skal arbejde ekstra hårdt for de sejre. Dem har vi fået i pokalen og det glæder vi os rigtig meget over.

Næste opgave for AGF er kampen mod Viborg på fredag, inden den står på pokalfinale i Telia Parken mod FCK den 5. maj.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here