Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Det har længe været kendt, at ni spillere har kontraktudløb til sommer. Men allerede nu er der sat navne på fem af dem, der ikke fortsætter i AGF.

I dag blev det klart, hvem der ikke er at finde i AGF i næste sæson. Det drejer sig om Kim Aabech, Emil Nielsen, Adrián Piscu Lopéz, Aleksandar Cavric og Malthe Dahl Overgaard. De har alle kontraktudløb til sommer. Til det siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse:

– I løbet af foråret har vi haft rig lejlighed til at se spillerne an til både træning og kamp i forhold til den spillestil og det udtryk, vi gerne vil have på vores hold.

– Ud fra en samlet vurdering har vi i dag givet fem spillere – Kim Aabech, Emil Nielsen, Adrián Piscu Lopéz, Aleksandar Cavric og Malthe Dahl Overgaard – besked om, at de ikke får forlænget deres aftale. De har hver især leveret en helhjertet indsats i den tid, de har været i klubben, og vi ønsker dem held og lykke med deres videre karriere, når den tid kommer, siger han.

Ud over de fem nævnte spillere har Josip Elez, Jesper Lange, Stephan Petersen og Michael Zacho også kontraktudløb til sommer, men deres situation er endnu ikke afklaret.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here