Lukas-Fernandes

Efter at have skrevet kontrakt med Aleksandar Jovanovic råder AGF nu over fire målmænd. Lukas Fernandes overvejer nu sin fremtid.

Det er ikke mange minutter, som unge Lukas Fernandes har fået i benene denne sæson. Det er en af grundene til, at han kigger sig om efter en ny klub.

– Situationen ser nok lidt vanskelig ud for mig i AGF, når det gælder om at få spilletid. Ikke fordi jeg er bange for at tage kampen op, overhovedet ikke. Men jeg skal måske et sted hen, hvor der er en, der kan se med nye øjne på mig,  siger Lukas Fernandes til Jyllands-Posten.

De tre kamp det blev til i denne sæson var i efterårets tre pokalkamp. Det er ikke købet af Aleksandar Jovanovic, som har skubbet til beslutningen.

– Det er længe at gå uden at spille på et acceptabelt niveau. Selv om der nu kommer en ny målmand, så havde jeg allerede tænkt tanken, at jeg måske skulle forsøge at finde et nyt sted at spille. Det er ikke udelukkende, fordi der kommer en ny målmand, siger Lukas Fernandes til Jyllands Posten.

Fernandes er netop nu på træningslejr med det danske OL-landshold i Sydkorea, og er altså med i kampen om at være med til OL Rio.

Det er i alt blevet til 15 kampe for Lukas Fernandes siden han kom til AGF i sommeren 2014, hans kontrakt løber til sommeren 2017.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here