mustafa amini AGF

Hos AGF’s sportslige ledelse er man i disse dage i fuld gang med at opruste og sammensætte truppen til den kommende Superliga-sæson.

I dag blev det så en kendsgerning, at man henter Mustafa Amini til Fredensvang fra lokalrivalerne i Randers FC. Amini er 23 år og står noteret for 36 superligakampe for de randrusianske heste, som han kom til fra Dortmund i sommeren 2015.

Om den nye AGF’er udtaler sportschef Jens Andersson: “Musti er en alsidig midtbanespiller, der har vist at han er i stand til at holde et højt niveau i Superligaen. Han har en god alder og et stort udviklingspotentiale og så arbejder han stenhård hver gang. Alle er værdier vi værdsætter højt i AGF og derfor synes vi han passer rigtig godt ind”.

Om skiftet til den østjyske hovedstad udtaler Amini selv: “Jeg synes AGF har gang i et rigtigt spændende projekt med store ambitioner og det vil jeg rigtig gerne være en del af. Samtidig har de nogle fantastiske fans, der altid bakker 100 % op.”

Mustafa Amini får trøje nummer 8 og snørrer støvlerne første gang som AGF’er i morgen fredag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here