martinspelmann AGF nr 10

Rygterne har floreret de seneste uger og i dag er det så blevet officielt. AGF har skrevet kontrakt med den tidligere AC Horsens, OB og Brøndby-spiller Martin Spelmann.

Spelmann er 29 år og kommer senest fra et lettere kaotisk ophold i tyrkiske Gençlerbirliği, hvor han i sidste sæson nåede at spille 14 kampe. Nu ser han frem til at komme hjem til Danmark, få græs under fødderne og komme i gang med at spille fodbold igen. Om skiftet siger Spelmann selv:

“Nu har det været undervejs i et stykke tid og derfor er jeg rigtig glad for endelig at kunne skrive under. Jeg har snakket med både Glen og Jens en del gange og vi ville hinanden rigtig meget.”

Spelmann ser også frem til at blive en del af det nye projekt i AGF: ” Jeg har kun hørt positive udmeldinger om de nye planer og målsætninger og dem ser jeg frem til at hjælpe klubben med at indfri.”

Om den nye AGF’er udtaler sportschef Jens Andersson: “Med Martin får vi en erfaren Superliga-spiller med over 200 Superliga-kampe på CV’et. Han har en stærk karakter og en dynamisk og arbejdsivrig spillestil, der passer rigtig godt til vores måde at ville spille fodbold på.”

Martin Spelmann får nr. 10 og er udtaget til den trup, der i weekenden spiller træningskamp mod svenske BK Häcken.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here