aj_soares_web

AGF har netop offentliggjort at klubben har indgået en 2-årig aftale med forsvarspilleren Anthony J. Soares.

Mange AGF-fans har skreget på forstærkninger til det centrale forsvar, og nu er deres bønner blevet hørt. I hvert fald har AGF netop hentet den 27-årige forsvarsspiller Anthony J. Soares på en fri transfer. Amerikaneren har tidligere spillet for Viking Stavanger i Norge.

Sportschef Jens Andersson har længe haft Soares i kikkerten.
– Vi har været på udkig efter en taktisk klog, forudseende og karakterstærk forsvarsspiller, og det har vi fundet med A. J. Soares. Han komplementerer vores andre centrale forsvarsspillere rigtig fint og passer i det hele taget godt ind i vores spillestil. Han kommer med solid erfaring fra skandinavisk fodbold, og derfor forventer vi også, at han relativt hurtigt falder ind i truppen og kan konkurrere om en startplads, siger Jens Andersson til AGF.dk. 

Før Anthony J. Soares kom til norsk fodbold spillede han for New England Revolution  i den amerikanske MLS, hvor han i 2014 blev kåret til årets forsvarspiller.

Soares har første arbejdsdag i AGF i morgen onsdag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here