Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

AGF tabte søndag aften for første gang i sæsonen, da Randers var på besøg i Aarhus. Cheftræner Glen Riddersholm var ærgelig ovenpå på nederlaget, men havde efter kampen fokus på, at holdet er under udvikling.

Der var gang i første halvleg af kampen mellem AGF og Randers. Efter de første 45 minutter stod der 1-2 på måltavlen, og dommeren havde også gang i fløjten. Det samme billede havde Glen Ridderholm, da han mødte pressen efter kampen.

– Det var en intens kamp specielt i første halvleg med mange hårde dueller og nærkampe, hvor der blev givet og taget i fra begge mandskaber. I det åbne spil stod vi på det meste, vi har bare gode muligheder, hvor vi ikke træffer de kloge og rigtige i forhold til afleveringer og så videre. Amini har en god afslutning, som deres målmand tager sig godt af. Ved deres første mål er der en kommunikationsbrist, og så er der det frisparket på Spelmann ved deres andet, der ikke bliver dømt, men vi viser god moral, kommer på 1-2 og skaber et håb for anden halvleg, sagde cheftræneren.

I anden halvleg, skulle AGF forsøge at kæmpe sig tilbage, men det blev aldrig rigtig godt.

– Efter en fin indledning på anden halvleg må vi erkende, at vi mangler løsninger og kvalitet, som ikke overrasker, for vi har stadig meget, vi skal arbejde med med relationer og indbyrdes forståelse. Jeg kunne mærke, at holdet gerne ville have den tredje sejr på stribe, men det kan vi ikke kunne gøre på følelse og energi, vi skal også gøre det med den plan, vi har lagt. Der var for mange huller til den plan, og det var Randers gode til at udnytte, selvom de ikke krævede meget, så var det nok til at det vandt, og på baggrund af anden halvleg var det fortjent.

Glen Ridderholm lagde vægt på at holdet stadig har noget at lære og arbejde med.

-Vi har en udvikling vi skal gennemgå, og vi kan ikke bare springe trin over, vi har fået en god start på ligaen, og det var et slag vi tabte i dag, og der venter et nyt. Vi fik en vigtig lærerstreg i dag, og det er, at skal vi have succes, så skal vi spille kollektivt. Vi kan ikke som vi forsøger i dag, af et godt hjerte, løse kampen individuelt, der er vi slet ikke endnu, det er noget vi kan bruge, men der ærgerligt at tabe kampen.

Næste opgave for AGF er på udebane mod Esbjerg d. 8. august.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here