Jens Jønsson

Jens Jønsson fra AGF fik alle 90 minutter, da Danmark natten til torsdag tabte til OL-værtene fra Brasilien med verdensstjernen Neymar på holdet. Danmark er dog videre i turneringen.

For tredje kamp i træk havde landstræner Niels Frederiksen valg AGF’s midtbanespiller Jens Jønsson til Danmarks startopstilling ved OL. I de første to kampe har Danmark mødt henholdsvis Irak og Sydafrika, hvilket har kastet fire point af sig. I nat gjaldt det så værtsnationen fra Brasilien, som knapt så overraskende blev en stor mundfuld for danskerne. Neymar og co. var gået fra deres første to kampe med to gange 0-0 og skulle derfor bruge tre point på Arena Fonte Nova i Salvador. Og det fik de. Danmark tabte 4-0.

Med det resultat skulle den anden gruppekamp mellem Irak og Sydafrika ende uafgjort. Ved resultatet 1-1 i overtiden fik Irak underkendt en mål for off side. Der blev ikke scoret yderligere, så Danmark, med Jønsson på banen hele kampen, går videre til kvartfinalen, hvor Nigeria venter lørdag klokken 21 dansk tid. TV2 viser kampen.

Gruppestilling:

Brasilien 5 point

Danmark 4 point

Irak 3 point

Sydafrika 2 point

 

Udover Jens Jønsson har AGF også målmand Thomas Hagelskjær(reservespiller) med ved OL. De to kan fredag følge med fra Brasilien, når holdekammeraterne fra klubben møder Lyngby  på udebane 20:15 (dansk tid). Den kamp kan ses på TV3 Sport 2.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here