Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Med Aleksandar Jovanovic på skadesbænken og Thomas Hagelskjær til OL, mangler AGF en reservemålmand mod Lyngby. Løsningen er fundet i trænerstaben.

Det bliver Steffen Rasmussen som vogter buret fredag aften mod Lyngby. Aleksandar Jovanovic, der måtte udgå med en skade i kampen mod Esbjerg efter et sammenstød med Mikanovic, bliver ikke klar foreløbigt. Thomas Hagelskjær, der er tredjevalg i klubben, er med som reserve for Danmark ved OL. Defor har klubben valgt, at det er målmandstræner Lee Baxter, der skal sidde på bænken til kampen i morgen.

LÆS OGSÅ: Jønsson og Danmark i OL kvartfinalen trods nederlag

– Thomas Hagelskjær kan vi ikke trække hjem fra OL. Det siger reglerne. Og sådan er det. Vi har valgt at sætte Lee Baxter på bænken, da vi ikke vurderer, at det er en opgave, som målmændene i vores ungdomssektor kan løfte lige nu. De er ikke klar til at træde ind på den her scene, skulle der ske Steffen Rasmussen et eller andet. Jeg har før set unge spillere blive trukket ind for tidligt, hvilket har været med til at ødelagt deres karrierer, og det ønsker jeg ikke at være med til. Derfor har vi valgt, som vi har gjort, og det er jeg helt tryg ved,siger cheftræner Glen Riddersholm til Stiften.dk

Lee Baxter, der blev ansat i AGF i juni, har trænet med holdet hele ugen. Baxter, der nu for en stund genoptager karrieren, var som aktiv på kontrakt i både Japan, Skotland, England og Sverige.

AGF møder Lyngby på udebane i morgen 20:15. Kampen vises på TV3 Sport 2.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here