nrgi-park_oversigtsfoto_500x330

 

Med sol på stadion og godt med tilskuere på lægterne, var der perfekte rammer for opgøret mellem AGF og Brøndby, der endte med at blive en grim oplevelse for aarhusianerne. 

En trussel mod Ceres Park lukkede få timer før kampstart stadion af for en stund. Der blev dog åbnet op igen, så kampen kunne komme i gang til tiden.

Steffen Rasmussen i AGF målet blev for alvor testet første gang efter ti minutters spil, da han fandt de hurtige refklekser frem og reddede bolden på stregen efter lidt tilfældigheder i feltet.

Efter et kvarters spil fumlede Khodzhaniyazov med bolden hvilket gav en friløber til Pukki fra Brøndby, AGF’s russer hev den blå-gule spiller ned og modtog resolut de røde kort fra kampens dommer Mads Kristoffer Kristoffersen. Forsvarsspilleren gik tydelig sønderknust fra banen og ned i omklædningsrum.  Udvisningen betød, at AGF var nødsaget til at udskifte Mastafi Amini og erstatte ham med Daniel Christensen.

Kort efter forsøgte en Brøndbys-spiller sig fra distancen, Steffen Rasmussen kunne ikke holde på bolden, og så kunne Kamil Wilczek sende returbolden i kassen til 0-1. Gæsterne forsatte med at producere kæmpe chancer og ramme træværket, mens det kun blev halvt om halvt fra AGF’s side. Det var ikke meget medvind de hviee havde i første halvleg, efter 30 minutter blev indskiftede Daniel Christensen skadet og måtte afløses af Alexander Juel Andersen.

Der var nærmest dømt til at gå galt for AGF, og det gjorde det. Først blev det til et selvmål, da Steffen Rasmussen fik skubbet bolden på stolpen, som efterfølgende blev kluntet ind over stregen. Backman blev noteret for selvmålet. Kort efter banken Hjulsager bolden i mål via underkanten af overliggeren. I overtiden af halvlegen hamrede Mukhtar op i hjørnet.

Kort inde i anden halvleg dømte Mads Kristoffer Kristoffersen et tvivlsom straffespark begået af Mikanovic, som Pukki eksekverede til 0-5.

AGF fik sin første store chance efter 58 minutter. Jens Jønsson forsøgte sig fra distancen, bolden ramte først Rønnow i Brøndby-målet, derefter overliggeren og røg ud til Morten Duncan, som headede forbi. Kort efter tegnede Hjulsager sig for sin anden scoring i kampen og så stod der 0-6 på måltavlen, en håndfuld minutter senere blev det 0-7, igen havde Hjulsager sidste fod på bolden.

Kampen ender 0-7 og er dermed AGF’s største nederlag i Superligaens historie.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here