Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Aldrig før har AGF tabt med syv mål i Superligaen.

Cheftræner Glen Riddersholm havde svært ved at komme med en forklaring, da han mødte pressen efter en resultatmæssig kindhest på 0-7 mod Brøndby

– Et rødt kort, en hurtig indskiftning, en ny venstre back som også bliver skiftet ud. Det ryster selvfølgelig en organisation, som i forvejen mangler nogle spillere i midteraksen. Der ligger noget af svaret måske, sagde Glen Riddersholm.

Mens en del af svare ligger på de indre linjer, så er det også vigtigt at anderkende modstanderen.

– Vi må også huske på, at mens vi leder efter svarene hos os selv, så må vi også lette på hatten for en sublim indsats af Brøndby. De spiller på den selvtillid og optur, de oplever i øjeblikket. De smadrer jo bolden op i krogen. Der ligger også noget af svaret på, hvorfor det gik galt. Man kan altid tabe fodboldkampe, men det er klart at 0-7 er surrealistisk, for alle os, der har taget del i kampen i dag.

Riddersholm påpegede vigtigheden, af at der nu skal løftes i flok, og at det ikke nytter at kaste rundt med skylden. Samtidig tager han sin del af ansvaret.

– Det er jo meget normalt, at man peger fingre af hinanden, men jeg skal selvfølgelig være den første til at række hånden op og tage ansvaret, det er i sidste ende mit ansvar. Spillerne forsøger at gøre alt hvad de kan, vi var bare ikke dygtige nok, det er også vigtigt at  spillerne ser nuanceret på tingene i stedet for at kigge ned i gulvet, for det er ikke sjovt, at skulle ud efter det her. så vi skal kigge, på hvordan vi kommer videre herfra, og det gør vi kun sammen. Det gør vi ikke ved at pege fingre ad hinanden. Dagen i dag må være udgangspunkt for en læring, som vi kan tage med videre, så vi over tid kan komme ud på den anden side. Det er klart, at nu er det små step i en ny retning, den skal vi tage sammen.

Næste opgave for AGF er en udekamp mod AaB på søndag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here