danielchristensen608

AGF har siger farvel til Daniel Christensen som skifter til KVC Westerlo i den bedste belgiske række. Han er her til eftermiddag blevet præsenteret i sin ny klub.

I weekendens kamp mod Brøndby startede Daniel Christensen på bænken og kom på banen, da Dzhamaldin Khodzhaniyazov blev udvist. Kort efter blev han udskiftet med en skade. Det bliver det sidste, som AGF’s fans får at se til venstre backen i denne omgang. 27-årige ‘DC’, som han kaldes, skifter til KVC Westerlo i Belgien.

– Det lå ikke i kortene, at vi skulle sælge DC, men vi har fået en fornuftig aftale med Westerlo, og samtidig vil vi ikke stå i vejen for den spændende mulighed, som pludselig er opstået for DC. Han har givet udtryk for, at han gerne vil forfølge denne chance, og det har vi valgt at imødekomme, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Sportschefen er fyldt med rosende ord til ‘DC’ , der heller ikke selv  havde planlagt at skifte allerede.

-Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle forlade AGF i dette transfervindue. Men engang imellem opstår der en mulighed, som man ikke kan sige nej til, og jeg er glad for, at det så hurtigt er faldet på plads. Jeg vil gerne sende en varm tak til alle i og omkring klubben – ikke mindst mine holdkammerater og træner- og lederstaben – og ønske alt det bedste for AGF, siger Daniel Christensen, som fremhæver hele stemningen omkring pokalfinalen, som det nok største højdepunkt i AGF-tiden.

Daniel Christensen fik godt med spilletid i sine to år i klubben, hvor han stort set er startet i hver eneste kamp, før han for alvor begyndte at få konkurrence på sin position i denne sæson. Konkurrencen er mest af alt kommet i form af Khodzhaniyazov, der har vippet af ‘DC’ i pinden i de sidste kampe.

Han kom til klubben i sommeren 2014, på klubbens seneste tur ned i 1. division, og er siden da blevet noteret for 80 kampe. Nu er han solgt til KVC Westerlo, der ligger sidst i den belgiske liga efter 4 kampe.

Læs hele pressemeddelelsen her

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here