sveri
Foto: AGF

AGF har hentet islandske Björn Daniel Sverrisson til klubben fra Viking i Norge.

Det har i flere dage været rygter om,  at en central midtbanespiller skulle være på vej til AGF. Nu har AGF så offentligjort, at klubben har køber  den 26-årige centrale midtbanespiller Björn Daniel Sverrisson, der kommer til fra Viking i den bedste norske række. Han har 6 officielle landskampe for Island, men var ikke en del af deres succesrige EM mandskab. Han er en spiller som AGF har holdt øje med i et stykke tid, fortæller sportschef Jens Andersson.

– Vi har i et stykke haft vores søgelys rettet mod Björn, som vi har fulgt i en del kampe og har fået et rigtigt godt indtryk af både fodboldmæssigt og menneskeligt. Han har den typiske islandske tilgang til spillet og besidder en række kvaliteter, der passer godt ind på vores hold. Han har en god venstrefod, er pasningsstærk, læser spillet godt og er også stærk i hovedspillet. Og fra sin position på midtbanen er han dygtig til at komme frem til afslutninger, hvilket hans målsnit i de forskellige klubber, han har spillet for, også viser. Det er en spiller, som helt sikkert vil give os flere strenge at spille på, siger Jens Andersson til AGF.dk

Sverrisson, der ser frem til at spiller for de hviee,  har skrevet under på en 3-årig kontrakt og træner med sine nye holdkammerater allerede fra i dag.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here