AaBAGF

AGF havde noget at bevise over for sig selv, omgivelserne og ikke mindst egne fans, da de løb på banen mod AaB, en uge efter det rædderlige 0-7 nederlag på hjemmebane mod Brøndby.

Indenfor få minutter i midten af første halvleg havde AaB to rigtig gode muligheder for at bringe sig i front med et par hårde flade afslutninger, men begge gange hev Aleksandar Jovanovic i AGF målet fremragende redninger frem. De hviee’ var dog ikke ufarlige i denne periode. Elmar Bjarnason kom til baglinjen og lagde den skråt bagud til Danny Olsen, der afsluttede fladt uden det gav store problemer for hjemmeholdets målmand. Da stadionuret rundede den halve time, var AaB nødsaget til at udskifte en skadet Kasper Risgård. Efter det stod der AGF på resten af halvlegen. Björn Sverrisson, som startede inde, var tæt på at få en drømmedebut, da hamrede bolden på underkanten af overliggeren, så den røg ned få centimeter fra fra stregen.

Blot to minutter inde i anden halvleg bragte AGF sig i front, da Danny Olsen lagde et hjørnespark ind i panden på Alexander Juel Andersen, der flot headede aarhusianerne i front. Kort efter kunne det kunne det være blevet rigtig grimt for AaB, da en forsvarsspiller havde hånd på bolden i feltet, AGF appellerede for straffesparks men Jørgen Daubjerg Burchardts fløjte forblev tavs.

Kampen kørte på de jævne i en periode, med et par langskud fra AGF, men det var hjemmeholdet, der fik tur i den. Mikanovic måtte udgå med en skade, og  i mens Oskar Buur gjorde klar til at komme på banen, fik AaB både udlignet og bragt sig i front med et kvarter tilbage af kampen. Ved det første mål kunne der i optakten være fløjtet for frispark til Alexander Juel Andersen, mens Aleksandar Jovanovic så skidt ud ved føringsmålet. Udover at Backman var tæt på at snitte et hjørnespark i kassen, truede AGF ikke for alvor AaB til sidst.

Igen går AGF fra banen med et nederlag, dog en noget bedre indsats fra de hviee end sidste uges nedsmeltning.

Kampfakta:

Resultat: 2-1 (0-0)

Mål:

0-1, Alexander Juel Andersen 47′

1-1, Flores 72′

2-1, Bassogog 74′

Opstilling: Jovanovic – Juel Andersen, Backman, Soares, Mikanovic(Buur, 75′) – Sverrisson – Spelmann, Olsen(Junker 83′), Amini, Bjarnason(Petersen 75′) – Duncan.

Advarsel: Soares (AGF, 18′), Backman (AGF, 58′), Holgersson(AaB, 64′)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here