optaktagfaab

AGF træder ind i DBU Pokalens 2. runde onsdag aften, når holdet møder Aalborg Freja fra Jyllandsserien.

Da Aalborg Freja er det lavest rangerede holde, skulle kampen have været spillet på deres hjemmebane, men af sikkerhedsmæssige årsager har den aalborgensiske klub anmodet om at kampen spilles på Ceres Park. AGF’s modstander vil, på papiret, være hjemmehold til kampen, selvom den altså bliver spillet i Aarhus.

Kampen bliver ikke vist i TV. Til gengæld bliver den streamet af DBU, der ligger et link ud til kampen i morgen, et link som vi naturligvis også deler, når det bliver lagt op. Der er kick off 18:00. Tager du på stadion for at se kampen, så vær opmærksom på, at kun C-tribunen vil være åben til kampen. Læs mere på AGF’s hjemmeside, som også giver et historisk tilbageblik på tidligere opgør mellem onsdagens to kompetanterne (Læs her). Kampens dommer er Morten Krogh.

Aalborg Freja

Aalborg Freja sluttede sidste sæson som nedrykkere i Danmarksserien og frister derfor en tilværelse i Jyllandsserien, hvor holdet har fået en glimrende start med fire sejre i ligeså mange kampe samt en målscorer på 12-4. Seneste vandt holdet 2-0 i en topkamp mod Brønderslev.

I 1. runde af DBU Pokalen var aalborgenserne ude i et neglebidende opgør mod Thisted fra 2. division. Efter 1-1 måtte kampen ud i forlænget spilletid og sidenhen en straffesparkskonkurrence, som Aalborg Freja vandt 4-3.

Normalt er det ikke en klub, der får meget opmærksomhed i medierne. Det lavede 4-årige Axel fra Aalborg Freja dog om på for en stund, da et indslag med ham fra TV Midt/Vest mere eller mindre tog de sociale medier med storm: Især på grund af den lille knægts jubelscene.

 

AGF

Det gik næppe nogens næse forbi, at AGF gik hele vejen til finalen i den seneste omgang af DBU Pokal. Det var tydeligt blandt klubbens fans, at det var mange år siden, at holdet bare har kunnet snuse til noget, der minder om succes i pokalturneringen… og succes generelt. De hviee skabte en fantastiske stemning på lægterne i et udsolgt Parken. Og den gode stemning blev til dels bevaret, selvom holdet måtte se sig slået 2-1 af FCK og dermed tage tomhændet hjem fra København.

AGF tabte I weekenden 2-1 til AaB, men på trods af at det blev til et nederlag, var præstationen noget bedre, end den man så runden forinden mod Brøndby. Og så ikke et ord mere om den kamp for nu.

Da Aalborg Freja spiller i Jyllandsserien, antal spillere på bænken følge reglerne i den række. Derfor er truppen, som Glen Riddersholm og hans stab har udtaget, på 14 mand.

Målmænd:Steffen Rasmussen.

Forsvar:Alexander Juel Andersen, Niklas Backman, Dzhamaldin Khodzhaniiazov

Midtbane: Daniel A. Pedersen,  Björn Daníel Sverrisson, Mustafa Amini, Martin Spelmann, Stephan Petersen, Danny Olsen, Michael Zacho, Jens Stage,

Angreb: Kasper Junker,  Morten ‘Duncan’ Rasmussen.

Skader: Soares og Mikanovic

På landsholds: Bjarnason, Jovanovic, Buur, Hagelskjær.

 

#KSDH

Transfervinduet lukker i morgen, d. 31. til midnat, og på rygteplan kommer der til at ske ting og sager i AGF. AGFFAN.dk følger med og opdaterer så snart, der sker noget.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here